2008. július 11., péntek

Sixteen, Scuba Diving, Grenadines, Magyarorszag

Amilyen felresikerulten alakult az elozo hetvege, ez egy kicsit maskeppen nez ki. Na jo penteken ilyenkor az is remekul nezett ki.

Ma este 'sixteen' a kollegakkal, ami azt jelenti, hogy elmegyunk meginni egy sort estefele. Hogy miert ezt a terminologiat hasznaljak erre a szocialis tevekenysegre nem tudom. Lehet, hogy az elejen csak 16-an jottek ossze, lehet az egy sor 16-ot jelent. 16 eves lanyokat nem szoktam latni ilyen helyeken. Hatha lesz ma este valaki, aki meg emlekszik erre. Az egyik kollegamnak mondtam, hogy irunk a felesegenek egy kimeno kervenyt, levelet es alairja mindenki, hogy vigyazunk ra. Pecsetet is teszunk. O azt mondta nem fontos. Majd este latjuk, hogy a szobeli kerveny milyen eredmennyel jart. Ha nem jon el, lehet be sem merte adni.

A masik jo hir, hogy holnap vegre lesz merules. Reggel kilencesre megyek, mert akkor ketto is van egymas utan. Majus ota, miota visszajottem nem tudtam menni. Ez mar szezonon kivulo idoszak, ugyhogy nem sok turista fordul meg erre fele. Ugyhogy nem hagynam ki. Egyszer mentem mar 'sixteen' utan, de akkor az elso merules utan ugy ereztem, hogy a masodikat kihagyom. Majd este csak ovatosan.

A harmadik dolog, meg hivott az utazasi iroda embere, hogy a jovo heten lesz Grenadines tura. Az a repulo, ami nem tudott felszalni a hetvegen, a heten mar ketszer is jart ott. Ugyhogy csak sikerult alkatreszt talalni. Persze nem akarok semmit elkiabalni, meg fuggobe hagyon a dolgot a jovo het kozepeig az idojarasjelentesig. Sajnos ahogy megyunk a Hurrikan szezon kozepebe, egyre kiszamithatatlanabb az idojaras.

A negyedik, hogy ma irasban is zold utat kapott a harom het mulva kezdodo magyarorszagi szabadsagom. Juheee.

Nincsenek megjegyzések: